Składniki
dla >6 osóbczekolada gorzka, 200g
mąka, 100g
cukier, 300g
jajka, 6
masło, 150g
mąka, 100g
cukier, 300g
jajka, 6
masło, 150g
Opis przygotowania
czas przygotowania:1. Czekoladę rozpuścić z masłem na małym ogniu.
2. Całe jajka wbić do miski, ubijając dodawać mąkę i cukier.
3. Ostudzoną masę czekoladową połączyć z masą z jajek. Przelać do blaszki ok 20x25cm; piec 20 min w temperaturze 200*C.
2. Całe jajka wbić do miski, ubijając dodawać mąkę i cukier.
3. Ostudzoną masę czekoladową połączyć z masą z jajek. Przelać do blaszki ok 20x25cm; piec 20 min w temperaturze 200*C.
dziekuje za torcik:*
OdpowiedzUsuńmniam mniam...
S.